We hebben geweldig nieuws voor alle gamers, streamers en content creators in België! Na een grondige rebranding is het eindelijk tijd om onze nieuwe website te lanceren. Dit markeert de tweede stap in de vernieuwing van onze gemeenschap en we zijn enorm enthousiast om jullie allemaal uit te nodigen om deel te nemen aan ons avontuur.

Onze community, bekend als de Belgian Streamers Community (BESC), brengt gepassioneerde gamers, streamers en content creators uit heel België samen. Wat ons verbindt is onze liefde voor gamen en het maken en delen van content. We geloven in het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen welkom is, ongeacht hun ervaringsniveau.

Op onze nieuwe website vind je een schat aan informatie en mogelijkheden om betrokken te raken. Laten we eens kijken wat je allemaal kunt verwachten:

  1. Streamteam Dutch BESC Raiders: Maak kennis met ons fantastische streamteam, de Dutch BESC Raiders. Deze getalenteerde groep streamers deelt hun gamingavonturen rechtstreeks met jullie. Volg hun streams en geniet van geweldige content van onze eigen communityleden.
  2. Evenementenkalender: Mis nooit meer een belangrijk gamingevenement of een speciale gebeurtenis binnen onze community. Onze evenementenkalender houdt je op de hoogte van alle spannende activiteiten die plaatsvinden. Of het nu gaat om toernooien, livestreams of game-uitdagingen, je zult altijd weten wat er speelt. Organiseer je zelf iets en wil je het delen? We moedigen communityleden aan om evenementen in te sturen om ze mee op de kalender te zetten.
  3. Merchandise-winkel: Pronk met je liefde voor onze gemeenschap door onze exclusieve merchandise te dragen. Of je nu een BESC-shirt wilt dragen of je koffie drinkt uit een BESC-mok, onze merchandisewinkel heeft voor elk wat wils. Alle opbrengsten uit de winkel worden terug geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze gemeenschap.
  4. Blog: Lees inspirerende verhalen, diepgaande artikelen en handige gidsen in onze blogsectie. We zullen regelmatig nieuwe inhoud delen om je te informeren en te vermaken. Heb je zelf iets te delen? We moedigen communityleden aan om gastbijdragen in te sturen en hun kennis met anderen te delen.

Onze gemeenschap is gebaseerd op de pijlers van plezier, ondersteuning, samenwerking, gemeenschapszin en gamen. We willen een veilige en inclusieve ruimte bieden waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht hun achtergrond. Samen kunnen we groeien, van elkaar leren en onvergetelijke game-ervaringen creëren.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar onze gloednieuwe website en word vandaag nog lid van de Belgian Streamers Community. Doe mee, deel je passie en maak deel uit van een gemeenschap die samen groeit en bloeit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Bezoek nu onze website: www.belgianstreamerscommunity.be

In het volgende hoofdstuk van dit avontuur zal de Discord server onder handen genomen worden.

Tot snel in de BESC!