BESC Warme Streamathon
08 Dec 20:00
Until 10 Dec, 23:00 2d 3h

BESC Warme Streamathon

place twitch.tv expand_more

Het "BESC Warme Streamathon" evenement is een indrukwekkende streamingmarathon met maar liefst 17 streamers die zich verenigen onder het collectief van de "Warmste Streamers" voor De Warmste Week van VRT. Dit belooft een bijzonder en weldadig evenement te worden.

Elke streamer zal een slot van 3 uur voor zijn rekening nemen, waardoor er een non-stop stroom van vermakelijke content wordt gegarandeerd. Wat dit evenement nog specialer maakt, is de toevoeging van een fysieke streamlocatie. Hier kunnen streamers hun sessies live uitzenden en tegelijkertijd bezoekers verwelkomen. Het publiek krijgt dus de kans om hun favoriete streamers persoonlijk te ontmoeten en deel uit te maken van deze unieke ervaring.

Maar dat is nog niet alles, want streamers hebben ook de mogelijkheid om hun sessies vanuit hun eigen streamstudio uit te zenden. Dit zorgt voor een gevarieerde en boeiende reeks streams, waarbij elke streamer zijn eigen creatieve stempel op de content kan drukken.

De "BESC Warme Streamathon" is niet alleen een geweldig entertainmentevenement, maar het heeft ook een nobel doel, namelijk het ondersteunen van De Warmste Week van VRT. De streamers komen samen om geld in te zamelen voor dit goede doel, wat de hele ervaring des te waardevoller maakt. Kortom, dit evenement is een niet te missen gelegenheid voor zowel gaming- en streamingliefhebbers als liefhebbers van liefdadigheid.

Meer info over de Warmste Streamers: Warmste Streamers.be

Meer info over de Warmste Week: De Warmste Week